Vare Gradnja Dubrovnik

Vare gradnja

 

Vare gradnja je obiteljska tvrtka specijalizirana za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova na zaštiti i očuvanju kulturnih dobara, te na održavanju i čišćenju privatnih vila i kuća za odmor . Od samih početaka 2012. godine gradimo i stvaramo u stalnome timu stručnih i odgovornih ljudi na području stare gradske jezgre i okolice Dubrovnika.
Osnovna djelatnost nam je visokogradnja, donadogradnja ili potpuna izgradnja objekata, rekonstrukcija i adaptacija.
Kroz svoje dosadašnje djelovanje zapažene rezultate smo ostavili u izgradnji poznatih dubrovačkih krovova i jedinstvenih starinskih tzv. dubrovačkih kapa, restauraciji i rekonstrukciji starih dubrovačkih kamenih kuća, osmišljavanju i uređenju eksterijera i interijera
Svoj uži tim djelatnika specijalizirali smo za izvođenje građevinsko-obrtničkih radova na restauraciji UNESCO-m zaštićene spomeničke baštine.
Izvođenjem građevinsko obrtničkih i interijerskih radova vodeći računa o kvaliteti izvedenih radova, isporučujući kvalitetnu opremu, te poštujući visoke građevinske zahtjeve za stvaranjem udobnog, funkcionalnog, lijepog i sigurnog boravišnog prostora tvrtka Vare gradnja stekla je ugled u Dubrovniku i zemlji, gdje su nas prepoznale brojne velike tvrtke kao pouzdane suradnike.
Sada sa sigurnošću možemo reći da smo jedna od vodećih tvrtkih u dovođenju detalja do savršenstva, kao i rješavanju kompliciranih i zahtjevnih građevinskih zadataka.

- Kontakt

Vukovarska 19/2,

20 000 Dubrovnik

Hrvatska

Tel: + 385 (20) 322 075
OIB:  59584964723
Fax: + 385 (20) 322 075
Email: info@vare-gradnja.hr

 

 

image0

IMG 1236

 

IMG 1239